Faiga Fa'asolo i La'ei

I le fa'atupuina pea o le lalolagi o tifiga, o mea fa'aoga o lavalava e iai sona sao taua i le fa'aleleia atili o foliga ma sitaili. I le taimi nei, o loʻo i ai le tele o tulaga iloga o loʻo faʻaalia i le malo o mea faʻaoga lavalava.

O se tasi o tulaga iloga o le fa'aogaina o mea fa'atumauina. A'o fa'atupula'ia le si'osi'omaga o tagata fa'atau, o mea fa'aoga e gaosia mai mea toe fa'aaogaina po'o mea e mafai ona fa'aleagaina ua maua le lauiloa. Mo se fa'ata'ita'iga, o fa'amau na faia mai i palasitika toe fa'aaogaina po'o sipi e faia i u'amea fa'alelei fa'alesiosiomaga ua avea ma masani.

O le isi fa'asologa o le fa'amamafa i fasipepa mata'utia ma fa'amatalaga. O fusi lapopoa, brooches lavelave, ma asoa chunky ua gaoia le malamalama, faaopoopo se paʻi o tala faatino ma uiga i ofu.

O mea fa'atauva'a ma mea fa'atino o lo'o fa'apena fo'i. O ato fa'atauva'a fa'alelei, matatioata mata'utia, ma sikafu fa'alumaluma e ofoina mai ai se va'aiga mama ma fa'apitoa.

I tulaga o lanu, pastel ma metallic tones o loʻo pulea le vaaiga. O lanu piniki vaivai, lavenders, ma auro ma siliva e masani ona vaʻaia, faʻaopoopoina se paʻi o le matagofie ma le faʻaonaponei.

O le lalolagi o mea faʻaofuofu o loʻo faʻaauau pea ona faʻaleleia, ma o le tumau pea i nei faiga e mafai ai ona tatou faʻaalia o tatou tagata taʻitoʻatasi ma sitaili i le auala sili ona faʻalelei.


Taimi meli: Aukuso-13-2024