Le atinaʻeina o mea faʻapitoa i Europa

O le atinaʻeina o mea faʻapitoa i Europa e mafai ona toe suʻesuʻeina i tua i le tele o seneturi, faʻaleleia tele i le taimi i tulaga o le mamanu, faʻatinoga, ma mea filifilia.

1. Fa'asolopito Fa'asolopito: O le atina'eina o mea fa'apitoa a Europa na amata mai i le Middle Ages, e masani lava ona gaosia e lima e fai ma teuteuga ma teuteuga.O le Industrial Revolution na maua ai le faʻaleleia atili o metotia o gaosiga, e taʻitaʻia ai le faʻalauteleina ma le faʻalauteleina o mea faʻapitoa.

2. Fuafuaga ma Fa'atinoga: O mea fa'aoga e le gata ina fa'apipi'i ae e iai fo'i galuega fa'atino.O mea e pei o fa'amau, sipi, trims, ma le lalagaina e le gata e fa'aleleia ai foliga o lavalava ae fa'aleleia atili ai lona aoga ma le mafanafana.

3. Filifiliga o Mea: O le alualu i luma i tekinolosi ma le gaosiga o meafaitino ua faʻavasegaina ma faʻamamaina mea faʻaogaina i mea faʻaoga a Europa.O mea fa'aleaganu'u e pei o metala, pa'u, ma alava masani o lo'o fa'aaogaina lautele, fa'atasi ai ma le fa'ateleina o le fa'aogaina o mea gaosia ma fa'afouina e fa'afetaui ai mana'oga fa'aonaponei mo le fa'atumauina.

4. A'afiaga o Faiga Fa'atau: O tagata fa'atau ma fa'ailoga a Europa latou te fa'aaogaina le tele o fa'aa'afiaga i le lalolagi.O latou fa'ata'ita'iga fa'ata'ita'iga ma aga e fa'aosoina ai mana'oga ma fa'afouga i mea fa'apitoa.Mai le tulaga maualuga i le tele o maketi, o filifiliga ma mamanu e atagia ai le tomai o Europa i tufuga ma sitaili tulaga ese.

I se aotelega, o le atinaʻeina o mea faʻapitoa a Europa o loʻo faʻatusalia se faʻafefiloi o tufuga masani, tekinolosi faʻaonapo nei, ma faʻafouga fou.E le na'o ni elemene teuteu o lavalava ae o vaega taua o le mamanu atoa ma le poto masani o tagata faatau.


Taimi meli: Iul-13-2024